BEGINNEND FIETSER

‘Als beginnende fietser ben je bij ons aan het juiste adres. Bij ons vind je een uitgebreid aanbod instapfietsen en occasions. Of je nu kiest voor een fiets van 500 euro of 10.000 euro, iedereen krijgt bij ons evenveel aandacht.’

Kiezen voor de juiste maat is het allerbelangrijkste. Wij meten je volledig op en zorgen ervoor dat de fiets perfect op jou is afgesteld. Daarnaast kijken wij samen naar de mogelijkheden wat betreft modellen, versnellingsverhoudingen en accessoires. Verder zorgt ons uitgebreide assortiment aan kleding, schoenen en helmen ervoor dat je start klaar op de fiets kunt stappen. Uiteraard mag je bij ons altijd een proefritje maken en staat de koffie altijd klaar!

LAAT JE ADVISEREN DOOR HET TEAM VAN JOS FERON

Lijkt het jou ook geweldig om op een mountainbike door de bossen te crossen of op een racefiets de mooiste klimmetjes in Limburg te betwisten? Dan ben je aan het juiste adres en zullen jou helpen bij het uitzoeken van jouw tweewieler! Heb je al vrienden of familie die al een sportieve tweewieler hebben? Dan heb je vast al advies gekregen over verschillende merken, onderdelen en andere factoren. Ook wij zullen  jou proberen zo goed mogelijk te adviseren waardoor je de juiste keuze maakt! 

Een fatsoenlijke sportieve tweewieler is te krijgen vanaf +/- €700,00. Voor deze prijs krijg je onderdelen op je fiets die al een stap beter zijn dan bijvoorbeeld een fiets van €400,00. Waar merk je het verschil tussen? Voornamelijk de duurzaamheid van de onderdelen en kwaliteit van remmen en schakelen. Stel, je fietst 2 keer per weer een rondje van 30 kilometer. Bij een fiets van €700,00 hoef je pas na een half jaar met je fiets terug te komen omdat deze niet meer lekker schakelt of remt terwijl je met die fiets van €400,00 al na 4-5 weken terug bij ons staat.

Onze aanraders – fietsen om mee te beginnen

 

De Aspect wordt geïnspireerd door de high-end scale modellen. De SCOTT Aspect heeft alles wat een goede mountainbike nodig heeft; een lock-out systeem, goede vering en degelijke componenten. Deze fiets is de perfecte partner voor de beginnende fietser met een beperkt budget.

Meer advies nodig? Kom langs!
  • Frameset: Aspect 900-700 series met interne kabels
  • Voorvork: Suntour SCR32 met Remote Lockout (op het stuur)
  • Achterderailleur: Shimano Deore RD-M592 18 speed
  • Remmen: Shimano BR-MT200 hydraulische schijfremmen
  • Banden: Kenda Booster 2.4″

Deze SCOTT Aspect 930 is te krijgen in twee kleuren en is afgemonteerd met een Shimano Deore groepset. Prijs – €799,00.

De SCOTT Speedster is het broertje van de SCOTT Addict. De Speedster heeft echter een licht aluminium frame in plaats van carbon. Doch een aluminium fiets iets minder stijf is, is dit een uitstekende partner om de mooiste tochten te maken.

Meer advies nodig? Kom langs!
  • Frameset: SCOTT Speedster – Endurance geometrie
  • Groepset: Shimano Tiagra 10-speed
  • Wielen: Syncros Race
  • Banden: Schwalbe Lugano 28mm

De SCOTT Speedster 20 is een aluminium racefiets met een Shimano Tiagra groepset. Prijs – €1.149

Jos Feron - Close-up van een racefiets Jos Feron - Voorkant van de zaak Jos Feron - Teamfoto Jos Feron Jos Feron - Allerlei soorten gereedschap in de werkplaats