ERVAREN FIETSER

‘Als ervaren fietser is het niet de eerste keer dat je met een fiets in aanmerking komt. Je komt bij ons binnen met een rugzak vol fietservaring en wij luisteren graag naar jouw ambities, dromen, eisen en wensen.’

Samen kijken we naar de mogelijkheden en bepalen we stap voor stap welk frametype, welke afmontages, welke wielset en welke banden het beste bij jou passen. Voor kritische vragen kun je terecht bij ons vakkundig personeel. Onder het genot van een goede kop koffie kun je met Niels of Jos discussiëren of de Franse Alpen of de Italiaanse Dolomieten nu het mooiste zijn.

LAAT JE ADVISEREN DOOR HET TEAM VAN JOS FERON

Wat voor een fiets zoek ik? Endurance of net een aero-racer? Zoek ik een hardtail of een Fully? Ben ik van plan om de Alpen of Dolomieten in te gaan? Dit zijn allemaal zaken die je jezelf moet afvragen want dit kan effect hebben op jouw keuze. Wij proberen een oprecht advies te geven gebaseerd op jouw wensen en eisen.

Of je nu een carbon mountainbike zoekt of aluminium racefiets, voor iedere ervaren fietser hebben wij genoeg keuze. Als ervaren fietser weet je maar al te goed wat je van een fiets verlangt, daarom maken vaak de details het verschil. Als high-end fietswinkel besteden wij juist de aandacht en de details. Voorbeelden? Stuurlint andersom draaien waardoor je geen plakbandje nodig hebt. Of de inkorting van kabels zodat er geen spaghetti van kabels ontstaat. Het oog voor detail maakt het verschil!

De SCOTT Foil is voor 2021 volledig vernieuwd. De Foil is dit jaar nog sneller, stijver en mooier! Alle Foil modellen beschikken over een volledig nieuwe cockpit waardoor alle kabels zijn geïntegreerd. Het carbon stuur uit één stuk maakt de fiets helemaal af.

Meer advies nodig? Kom langs!

 

De SCOTT Foil 30 is afgemonteerd met de volgende specificaties:

  • Frameset: SCOTT Foil 30 HMF
  • Groepset: Shimano Ultegra R8000
  • Stuur: Syncros Creston iC SL
  • Wielen: Syncros RR2.0 Disc
  • Banden: Schwalbe ONE Race-Guard

Prijs van deze fiets is €3.999,00

Alle racefietsen zien? Klik hier!

Slide

De SCOTT Scale is al jaren een vaste waarde in het assortiment van SCOTT. Deze hardtail heeft zijn dienst al jarenlang bewezen, voornamelijk in het XC onderdeel. De SCOTT Scale fungeert als een benchmark voor de race hardtail frames.

Meer advies nodig? Kom langs!

 

De SCOTT Scale 925 is afgemonteerd met de volgende specificaties:

  • Frameset: SCOTT Scale 3 Carbon
  • Groepset: Shimano XT M8100
  • Voorvork: FOX 32 Float Rythm
  • Wielen: Syncros X-25 Tubless Ready
  • Banden: Schwalbe Racing Ralph/Ray

Prijs van deze fiets is €2.199,00

Alle mountainbikes zien? Klik hier!