Opgericht in:
2000

Standplaats: Skovolunde (Denemarken)

Essentiële en functionele producten; alles om jouw dagelijkse fietsrit nog comfortabeler te maken.

Of het nu koud, nat of warm is, GripGrab heeft alles in het assortiment om niet over de weersomstandigheden hoeven na te denken. De functionele producten zorgen ervoor dat je nog meer plezier hebt!

Het Deense GripGrab weet exact hoe ze producten dienen te ontwerpen om ze functioneel te maken. GripGrab ziet haar accessoires als hoofdcategorie en focust hier op om deze zo functioneel mogelijk te maken.

GripGrab heeft naast handschoenen, sokken en warmers ook accessoires zoals mutsen, overschoenen en ondershirts.

Sokken! Gele, rode, dikke of dunne. GripGrab heeft wel 30 verschillende soorten sokken. Het meest gewilde model is echter de all-season. Deze sok is verkrijgbaar in 3 verschillende kleuren en is niet al te dik waardoor je deze ook in het voorjaar kunt dragen.

Voor de slechtere weersomstandigheden heeft GripGrab de 100% waterdichte sok. Deze sok kun je ideaal gebruiken tijdens de lange tochten in de regen. Ook erg geschikt voor mountainbikers wanneer het parcours er slecht bij ligt. Voor de koudere dagen heeft GripGrab een Merino wolle sok. Het Merino wol wordt onder meer gebruikt in het Nederlandse leger. Deze sok is ondanks dat deze enorm warm is wel nog flexibel.

Handschoenen zijn naast comfort ook noodzakelijk voor de eigen veiligheid. Tijdens een valpartij gebruik je namelijk vaak je eigen handen om jezelf op te vangen. Handschoenen zijn erop ontworpen om je handen te beschermen. 

GripGrab heeft 3 lijnen handschoen in het assortiment. Een racelijn zonder padding; gemaakt voor de gevorderde fietser welke de handschoenen enkel aan heeft ter bescherming. De tourlijn van GripGrab beschikt over het specifieke DoctorGel welke speciaal is ontwikkeld om je hand te ontlasten tijdens het fietsen. De druk wordt verdeeld waardoor je zenuwen niet klem komt te zitten. Tot slot heeft GripGrab ook de starterslijn welke ontworpen is om de beste prijs-kwaliteit verhouding te hebben. Alle lijnen zijn zowel in een lange vinger uitvoering te krijgen of korte.

In de winterlijn van GripGrab hebben ze handschoenen voor iedere weersomstandigheden. Koud, nat, sneeuw en wind; oftwel winter!

Tot slot heeft GripGrab alles in assortiment om je outfit compleet te maken. Van armstukken tot overschoenen en van helmmutsen tot bandana’s. Elk product van GripGrab is ontworpen om zo effectief mogelijk te zijn. In combinatie met het minimalistisch design ben je verzekerd van een tijdloos product. 

Wist je dat GripGrab wel 7 verschillende hoofddeksels heeft? Mutsen, petjes, bandana’s en nog veel meer! Wij hebben de gehele collectie van GripGrab in onze winkel waardoor je altijd de juiste keuze kunt maken. Met betrekking tot overschoenen; wij hebben zowel overschoenen voor de koudere als voor regenachtige dagen.

Jos Feron - Close-up van een racefiets Jos Feron - Voorkant van de zaak Jos Feron - Teamfoto Jos Feron Jos Feron - Allerlei soorten gereedschap in de werkplaats