Opgericht in: 2003

Standplaats: Boulder, CO (USA)

Tifosi is het Italiaanse woord voor super-fan. Dit is ook wat Tifosi is, een super-fan van eyewear! Het is de missie van Tifosi om geavanceerden brillen te maken voor de fanatieke sporter. De brillen van Tifosi zijn gemaakt van hoogwaardige kwaliteit, zijn stijlvol en hebben een goede prijs-kwaliteit verhouding.  

Tifosi heeft momenteel al 17 jaar ervaring in het vervaardigen van brillen voor onder meer de fietssport. Tifosi is echter ook bekend in de hardloop- en golfwereld. Met een uitvalbasis in Colorodo (Verenigde Staten) wil Tifosi graag de uitdaging aangaan met Oakley om een begrip te worden in de eyewear.

Tifosi staat bekend om haar light-adjusting lenzen, dit zijn glazen die zich aan de omgeving aanpassen. Ga je bijvoorbeeld net een bos in, dan past deze zich aan door de lens iets lichter te maken. Kom je daarna het bos uit, dan wordt de lens weer donkerder.

Tifosi heeft daarnaast ook brillen met 3 verwisselbare lenzen of Polorized lenzen welke de schittering van water verminderen. De Tifosi met light-adjusting glazen is te krijgen vanaf €74,95. Liever een goedkoper model? Het model met de 3 bijgeleverde glazen kan al van jou zijn vanaf €39,95.

Tifosi heeft ook de mogelijkheid om een bril met leesgedeelte aan te schaffen. Hierbij heb je de keuze om met inlegglazen te werken of één glas met een verwerkt leesgedeelte. De prijs van een bril met leesgedeelte is €54,95.

Jos Feron - Close-up van een racefiets Jos Feron - Voorkant van de zaak Jos Feron - Teamfoto Jos Feron Jos Feron - Allerlei soorten gereedschap in de werkplaats